reklama
Giercownia - Gry Online

Profil: dagitrypucka

Login: dagitrypucka
Płeć: Kobieta
Zarejestrowany: 10.10.2009r.
Ost. logowanie: 23.10.2012, 12:52
Punkty: 218
Wiek 25
Status offline
Opis siemka witam na moim odjechanym profilku :Pozdrawiam

wtorek, 10.11.2009r.

dagitrypucka zagłosowała
Ocena
(1)
Opis gry: Gotowanie potraw. Nic nie może się przypalić.
dagitrypucka skomentowała
Treść komentarza: niezbyt fajna 1/5

piątek, 30.10.2009r.

dagitrypucka skomentowała
Treść komentarza: NIE CHCE SIĘ ZAŁADOWAĆ!
dagitrypucka zagłosowała
Ocena
(4)
Opis gry: Pltformówka z elementami logiczno-zręcznościowymi

sobota, 24.10.2009r.

dagitrypucka skomentowała
Treść komentarza: syperasna gierka
dagitrypucka zagłosowała
Ocena
(5)
Opis gry: HICIOR! Skonstruuj swoja własną armię od podstaw i staw czoło wrogom (orkom, goblinom, smokom...) oraz zniszcz ich twierdze.
W grze dowodzimy obroną zamku oraz własnymi siłami szturmującymi wrogą twierdzę. Do dyspozycji mamy liczne jednostki piechoty oraz kawalerię i łuczników, jednak najważniejsza jest balista, z której eliminujemy zbliżające się jednostki wroga.

środa, 21.10.2009r.

dagitrypucka zagłosowała
Ocena
(5)
Opis gry: Sprawdź czy poradzisz sobie z przygotowaniem Sushi.
Sterowanie za pomocą myszki.

def. Sushi - potrawa japońska. Przygotowuje się ją z ryżu oraz najróżniejszych owoców morza, ryb, warzyw, grzybów i jajek. Przygotowuje się je na wiele sposobów, niezależnie jednak od sposobu przygotowywania, niezmienne jest to, że ryż do tej potrawy zakrapia się octem ryżowym. Mięsne składniki najczęściej są surowe, ale nie muszą takie być i nie jest to cechą charakterystyczną sushi. W przypadku sushi ze składnikami mięsnymi zaleca się jego spożycie w przeciągu maksymalnie trzech godzin od momentu przygotowania.
dagitrypucka zagłosowała
Ocena
(5)
Opis gry: Musisz jak najszybciej zrobić herbatę i obsłużyć klientów.
dagitrypucka skomentowała
Treść komentarza: nie czaicie o co w tym chodzi? trzeba nalewać picia
dagitrypucka skomentowała
Treść komentarza: morze być.4
Gracze online (3):
Polecamy: